Zapytanie: FOOD CHEM
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy

| * | Nowe wyszukiwanie
1/1

Autorzy: I. Grzegorczyk, A[dam] Matkowski, H[alina] Wysokińska.
Tytuł: Antioxidant activity of extracts rom in vitro cultures of Salvia officinalis L.
Czasopismo: Food Chem
Szczegóły: 2007 : Vol. 104, nr 2, s. 536-541
ISSN: 0308-8146
Typ publikacji: ZA
Typ publikacji: A
Język publikacji: EN
Wskaźnik Impact Factor ISI: 2.433
Punktacja Min. Nauki: 24.000

Pełny tekst



  Wyświetl ponownie stosując format: Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Centrum Informacyjno-Biblioteczne UMED w Łodzi